DET SIGER GÆSTERNE

    HER VAR JEG MED MINE FOREDRAG:


ÆLDRESAGEN ÅRHUS MIDT
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÆLDRESAGEN ÅRHUS NORD

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DANIA ERHVERVSAKADEMI, RANDERS


FO SENIORDAGHØJSKOLE, ÅRHUS

INGENIØRFORENINGEN, ÅRHUS
NATURAMA, SVENDBORG


NATURHISTORISK MUSEUM, ÅRHUS

ODENSE GYMNASTIKFORENING


SAXILD STRAND SENIORHØJSKOLE, ODDER
PENSIONISTFORENINGEN AF 1938 I FREDERICIA
UPSSALA UNIVERSITET, GOTLAND
HØJSKOLEDAGE SKÆRING
SERVICE OG CO, ÅRHUS
DANSKE SENIORER

AARHUS 1900 ATLETIK OG MOTION

SOMMERHØJSKOLE SKÆRING
SENIORMÆND 8250

ALBATROS REJSEMESSE, BILLUND

DANSK MAGISTERFORENING, ÅRHUS

KVINDEGRUPPEN TERNERNE SKÆRING

RØDKILDE GYMNASIUM, VEJLE

ROSKILDE UNIVERSITETSCENTER
KVINDEGRUPPEN HAVFRUERNE 8250
CULTØSERNE, ODENSE
UD AF RØRET ANKERSGADE, ÅRHUS
ÅDUM HØJSKOLEDAGE

MILJØCENTER ÅRHUS
VESTSJÆLLANDS AMT
FOF ÅRHUS
MILJØCENTER ROSKILDE

PEDERSBORG GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING, SORØ
BRÆDSTRUP HØJSKOLEDAGE
ENGELSHOLM HØJSKOLE
FO, ÅRHUS

UD AF RØRET MARSELIESBORG, ÅRHUS
LUNGEFORENINGEN, ØSTJYLLAND

ODENSE GYMNASTIKFORENING
Tusind tak for foredraget i OGF i onsdags. Jeg er startet med at løbe for 5 år siden i en alder af 44 år. Havde ellers svoret at løbe kom jeg aldrig til! Har løbet 4 halvmarathon og har stadig troen på at nå 1 marathon. 

Det skal nok ikke lige være i Sydafrika, men min mand og jeg er enige om at spare op til Big Five, måske kan vi klare et 1/2 marathon, selvom det lyder som meget anstrengende ;.) Tak fordi du gav os inspiration til et fantastisk løb, 

vh Anne Marie Bay


Tak for et medrivende og rigtig godt og flot foredrag. stor ros fra mine medlemmer.

Karen Høybye, formand for OSG


NATURAMA SVENDBORG

Inga Kofoed Andersen gæstede NATURAMA i Svendborg i forbindelse med NATURAMAs række af torsdagsforedrag. Med indlevelse og et væld af egne fine fotos fortalte hun om de dyr, som en safarirejse til Sydafrika kan fremvise. Foredragets anden halvdel omhandlede marathonløb og de overvejelser, forberedelser og udfordringer som et løb i løveland kan byde på. Og dyrene kan komme helt tæt på uden at der er et hegn imellem. der var en udbredt følelse blandt tilhørerne af at Afrika i den grad er et besøg værd med eller uden løbesko.

Thomas Bjorneboe G. Berg
Scientist Curator PhD MSc.
Formand for Dansk Pattedyrforening/Chairman of the Danish Mammal Society

Naturama - Modern Natural History


NATURHISTORISK MUSEUM, ÅRHUS

Denne aften viste Inga Kofoed Andersen sine flotte billeder fra sin tur til reservatet Ntabeni i Sydafrika. Der var fotos af storvildt, fugle og flora. Inga Kofoed Andersen har besøgt reservatet Ntabeni mange gange, og fortalte om sine fantastiske oplevelser med de vilde dyr og strabadserne ved "The Big Five Marathon" som tilbagelægges blandt savannens vilde dyr


INGENIØRFORENINGEN ÅRHUS
Ingeniørforeningen i Århus har i efteråret haft fornøjelsen at have Inga Kofoed Andersen til at fortælle og præsentere billeder fra et område i Sydafrika, hvor der afholdes maratonløb i et terræn, hvor vilde dyr også færdes.Foredragets indhold og kvalitet fik tilhørernes fulde opmærksomhed og spørgelysten var stor.
Inga Kofoed Andersen gav os i de knap 2 timer et usædvanligt og interessant foredrag.
Lyse Hansen, Ingeniørforeningen i Århus

ÅRHUS 1900 ATLETIK OG MOTION
Inga gav et positivt, humørfuldt og inspirerende foredrag om løbet i Sydafrika for Aarhus 1900´s medlemmer. Hun fortalte i begejstrede vendinger om, hvordan det var at løbe blandt vilde dyr i smukke naturomgivelser.

Jeg syntes, det lød så tilpas skørt at løbe maraton blandt vilde dyr, at jeg tilmeldte mig løbet året efter. 

Løbet står den dag i dag som min største maratonoplevelse, og det er ikke uden konkurrence. Jeg har i skrivende stund  gennemført 130 maratonløb, herunder 59 forskellige. Blandt disse er løbene i World Marathon Majors (Berlin, Boston, Chicago, London og New York), samt eksotiske løb som Honolulu og Havanna Marathon.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre maratonløbere at lade sig inspirere til nye oplevelser af Ingas inspirerende foredrag.
Søren Chr. Sørensen Aarhus 1900 og Marathonklub100 Danmark